Μερικά κομμάτια αυτής της σελίδας δεν έχουν μεταφραστεί, μας συγχωρείτε για την ταλαιπωρία
Νέα

Συμμετέχετε στο επόμενο webinar:

Συμμετέχετε στο Webinar μας
on 30 Μαίου, 2pm UTC (4pm CEST, 9am CDT).

Νέα και επερχόμενα updates — 15 λεπτό.
- Builder 4 builder (customize your site builder);
- Plugins only for you;
- New Site.pro plugins;
- New languages in site builder;
- Website import from different builders;
- Try-publish-register.

Συνεδρία Q/A - 15 λεπτά.

Το βίντεο θα ανέβει στο YouTube σε 24 ώρες.
Skype για επαγγελματική σύνδεση: https://meet.lync.com/borcov-site/sales/8VR5L326

Έρχεται σύντομα:

  • Plugin list with more functions inside Site Builder (payment systems, social plugins, gallery,...)
  • Parallax scrolling
  • Γραμματοσειρές της Google στον Κατασκευαστή Ιστοσελίδων
  • Animation στον κατασκευαστή ιστοσελίδων Site.pro
  • Vertical landing pages
  • Νέος οδηγός βίντεο
  • Νέες γκαλερί