Dalis šio puslapio nėra išversta, atsiprašome už nepatogumus

Naujienos

Artėjantis seminaras:

Prisijunkite prie mūsų seminaro
Sausio 23, 3pm UTC (4pm CET, 10am CDT).

Naujienos ir būsimi atnaujinimai - 15 min.
Klausimų/atsakymų sesija - 15 min.

Vaizdo įrašas pasirodys YouTube po 24 valandų.
"Skype" verslui nuoroda: https://meet.lync.com/borcov-site/sales/061VH51S

Netrukus pasirodys:

  • Naujos kalbos svetainės konstruktoriuje
  • Dirbtinis intelektas: jūsų sukurta svetainė automatiškai bus prisitaikanti prie įv. mobiliųjų įrenginių, nereikalaujant atlikti jokių papildomų veiksmų (niekas visame Interneto pasaulyje neturi šio funkcionalumo)
  • Nauji svetainės puslapių šablonai ("Apie mus", "Mūsų komanda", "Susisiekite su mumis", ..)
  • Paralakso slinkimas
  • Animacijos Site.pro konstruktoriuje
  • Site Builder Plugins for: Webmin, Atomia, ISPBilling
  • Vertikalūs vieno puslapio šablonai
  • Nauja vaizdo pamoka
  • Naujos galerijos
  • Atnaujinimai E-komercijoje (sąskaitos faktūros, pristatymas, mokesčiai, nauji mokėjimo metodai)