Dalis šio puslapio nėra išversta, atsiprašome už nepatogumus

Naujienos

Artėjantis seminaras:

Prisijunkite prie mūsų seminaro
Sausio 23, 3pm UTC (4pm CET, 10am CDT).

Naujienos ir būsimi atnaujinimai - 15 min.
Klausimų/atsakymų sesija - 15 min.

Vaizdo įrašas pasirodys YouTube po 24 valandų.
"Skype" verslui nuoroda: https://meet.lync.com/borcov-site/sales/061VH51S

Netrukus pasirodys:

  • Naujos kalbos svetainės konstruktoriuje
  • Plugin list with more functions inside Site Builder (payment systems, social plugins, gallery,...)
  • Paralakso slinkimas
  • Animacijos Site.pro konstruktoriuje
  • Vertikalūs vieno puslapio šablonai
  • Nauja vaizdo pamoka
  • Naujos galerijos
  • Atnaujinimai E-komercijoje (sąskaitos faktūros, pristatymas, mokesčiai, nauji mokėjimo metodai)