menu
Noen deler av denne siden har ikke blitt oversatt enda, vi beklager for det inntrufnet
Nyheter

Bli med i neste webinar:

Bli med i vår Webinar
March 1, 14:00 UTC (15:00 CET, 9:00 CST).
Nye og kommende oppdateringer -10 min.
Q/A sesjon - 20 min.
Video skal være på YouTube i 24 timer.
Skype for Business Link: https://meet.lync.com/borcov/filip/0Z1PPB60

Kommer snart:

  • Plugin list with more functions inside Site Builder (payment systems, social plugins, gallery,...)
  • Parallax rulling
  • Google skrifter i Sidebygger
  • Animasjon i SIte.pro Sidebygger
  • Vertikale destinasjonssider.
  • Ny videoveiledningen
  • Nye gallerier