Noutăți

Alăturați-vă următorului webinar:

Alăturați-vă la Webinar-ul nostru
on 3 Octombrie, 2pm UTC (4pm CEST, 9am CDT).

Actualizări — 15 min.
Sesiune Q/A — 15 min.

Video-ul va fi disponibil pe YouTube în 24 de ore.
Link Skype pentru afaceri: https://meet.lync.com/borcov-site/sales/8VR5L326

În curând:

  • Limbi noi în constructorul de site-uri
  • Importarea site-ului web de la diferiți constructori
  • Încercați-publicați-înregistrați
  • Inteligență artificială: site-ul web (fără grilaje) devine receptiv fără alte acțiuni suplimentare (în acest moment, nimeni nu are această caracteristică pe Internet)
  • Șabloane noi de conținut ("Despre noi", "Echipa noastră", "Contactați-ne", ...)
  • Parallax scrolling
  • Fonturi Google în Site Builder
  • Animație în Site Builder-ul Site.pro
  • Site Builder Plugins for: Webmin, Atomia, ISPBilling
  • Paginile de destinație verticală
  • Tutorial video nou
  • Galerii noi