Деякі частини цієї сторінки не були переведені, вибачте за незручності

Новини

Приєднатись до наступного вебінару:

Приєднатись до вебінару
23 січня, 3pm UTC (4pm CET, 10am CDT).

Новій оновлення - 15 хв.
Q/A сесія - 15 хв.

Відео з'явиться на YouTube через 24 години.
Skype для бізнес зв'язку: https://meet.lync.com/borcov-site/sales/061VH51S

Найближчим часом:

  • Нові мови в конструкторі сайту
  • Plugin list with more functions inside Site Builder (payment systems, social plugins, gallery,...)
  • Parallax скролінг
  • Анімація в конструкторі сайтів SIte.pro
  • Вертикальні посадкові сторінки
  • Новий відео урок
  • Нові галереї
  • E-commerce update (invoices, delivery, tax, new payment gateways)