Деякі частини цієї сторінки не були переведені, вибачте за незручності

Новини

Приєднатись до наступного вебінару:

Приєднатись до вебінару
23 січня, 3pm UTC (4pm CET, 10am CDT).

Новій оновлення - 15 хв.
Q/A сесія - 15 хв.

Відео з'явиться на YouTube через 24 години.
Skype для бізнес зв'язку: https://meet.lync.com/borcov-site/sales/061VH51S

Найближчим часом:

  • Нові мови в конструкторі сайту
  • Штучний інтелект: абсолютний веб-сайт (без сіток) стає чуйним без будь-яких додаткових дій (зараз ця особливість не доступна в Інтернеті)
  • Нові шаблони вмісту ("Про нас", "Наша команда", "Зв'язатися з нами", ...)
  • Parallax скролінг
  • Анімація в конструкторі сайтів SIte.pro
  • Site Builder Plugins for: Webmin, Atomia, ISPBilling
  • Вертикальні посадкові сторінки
  • Новий відео урок
  • Нові галереї
  • Оновлення E-commerce (рахунки, доставка, податки, нові платіжні шлюзи)